Cabotagekiller - Stichtingchauffeurstoekomst 2018

Ga naar de inhoud
TOT ZIENS
Archief                                               PERS BERICHT.

Chauffeurstoekomst.nl lanceert het“Cabotage Killer appen”
Chauffeurstoekomst neemt hiermee de volgende stap in de strijd tegen social en prijsdumping,
Onderstaande tekst is zoals deze op 15-07-2013 is gepubliceerd op onze facebook pagina
https://www.facebook.com/chauffeurstoekomst.samensterk en Twitter @Samen_Sterk


Hallo vrienden ,

Jullie hebben ongetwijfeld vernomen dat in Zweden een app is gepresenteerd welke tot doel had , info te verzamelen over de vervoersbewegingen in Zweden mbt het ontduiken cq overtreden van de cabotage wetgeving .

Nou hoeven wij jullie niet uit te leggen dat dit hele cabotage probleem ook bij ons speelt , welnu in navolging van de Zweedse app hebben wij gemeend hier ook iets mee te moeten doen en wel zo snel mogelijk , want wachten op universiteiten , ambtelijke molens , bestuurlijke vergaderingen , onderzoeksburo’s , ambtenaren , commisie’s , nieuw op te richten stichtingen , te plannen actie’s ,en uiteraard het hele wie gaat dat betalen wat mag het kosten waar komt het geld vandaan en wie gaat er een mooi baantje krijgen en is dit wel politiek correct verhaal .

Kortom wij hebben iets bedacht dat helemaal niet veel hoeft te kosten , wat al bestaat sterker nog wat al door ons is uitgeprobeerd en wat werkt als een speer mbt het verzamelen van data mbt het overtreden van de cabotage wetgeving .

Hoe werkt het :  je hebt nodig een smartphone met whatsapp (www.whatsapp.com) of viber (www.viber.com) allebei simpel te downloaden en kost niets ) met je smartphone neem je een foto van voertuigen waarvan jij denkt he dat klopt niet  ( kenteken/nationaliteit en eventueel complete auto incl fa naam ) vervolgens stuur jij deze foto alsmede de tijd,datum en  locatie (in tekst of met de optie”locatie verzenden”, staat als extra in je whats app of viber )via whatsapp of viber  naar nr 0031630461562  de info die wij dan binnen krijgen kunnen wij rubriceren en aan de hand hiervan kunnen wij ( als wij voldoende info van jullie krijgen ) exact bepalen welke auto’s waar en hoe laat ergens waren of zijn en kunnen wij een vrij exact beeld maken wat de vervoersbewegingen zijn van deze voertuigen , en zodoende ook aantonen of er al dan niet een sterk vermoeden bestaat dat de boel geflest wordt .

Dus  a resume , je maakt een foto van het voertuig met duidelijk zichtbaar kenteken/nationaliteit met firma, tijd, datum, plaats   via Whatsapp of Viber stuur je die naar  0031630461562 .
Overigens is het ook mogelijk een sms te sturen naar 0031630461562 voor die mensen die geen smartphone hebben, echter het verwerken van die gegevens vergen meer tijd, ook dan met de volgende gegevens, kenteken/nationaliteit, firma, tijd, datum plaats en eventuele opdrachtgever

Jullie zien simpeler kan het niet en het kost je niets . wij denken wel dat als deze foto’s op parkings of bij klanten en districentra in de buitenwijken van de stedelijke bebouwing  of misschien wel in jouw straat de duidelijkste foto’s zijn .

Uiteraard zouden wij ook heel blij zijn als er loodsmedewerker, terminal medewerkers , medewerkers bij distributie centra werkzaam zijn , of gewoon mensen die veel onderweg verkeren hieraan mee willen werken , immers de kracht van het systeem is hoe meer hier aan mee werken hoe duidelijker het beeld wordt wat een bepaald voertuig uitspookt .

Bedenk in Zweden werkte het systeem ook dus met jullie aller medewerking gaat dat hier ook zeker lukken , bedenk dat dit in jullie eigen belang is het kost je niets eeen paar foto’s maken en met een locatie bepaling opsturen via whats app naar 0031630461562 .

Dat er met de gegevens vertrouwelijk wordt om gegaan spreekt voor zich , uiteraard alle info die jullie ons toesturen via de mail ( www.chauffeurstoekomst.nl ) is ook welkom en ga er maar van uit dat dit allemaal niet naar de onderste lade verdwijnt .

Tot slot, Rijdend een Smartphone bedienen is verboden en bovendien levensgevaarlijk, NIET DOEN DUS!! Er zijn plaatsen en gelegenheid genoeg dit stilstaand te doen.

Met altijd meer dan strijdbare groet ,

JH Koenders ,

Voorzitter Stichting Chauffeurstoekomst

Terug naar de inhoud