Collumn - Stichtingchauffeurstoekomst 2018

Ga naar de inhoud
TOT ZIENS
Konijnen

Konijnen zijn ergens toch verbazingwekkende dieren. Ze maken een konijnenhol en verdwijnen onder de grond, echter wat nog het meeste tot de verbeelding spreekt is dat ze in het donker, in de autolampen blijven kijken tot ze overreden worden. Het lijkt wel of zij gehypnotiseerd worden door de koplampen en het gevaar niet meer zien. Of ze kruipen onder de grond, denkend dat zij daar veilig zijn. Mensen zijn vaak gelijk aan konijnen, ze doen niets, lopen weg, verzinnen smoezen en blijven ook in de koplampen staren tot het gevaar ze te pakken neemt. Waarom zeg ik dit, want ik meen dit zeer serieus. Laat ik hier de vroegere situatie en de huidige situatie eens nader toelichten.

Zeven jaar geleden beschreef ik in een uitvoerig rapport de gevolgen van de toetreding van de 10 Oost-Europese landen. Dit rapport, genaamd “De Poolse Schokgolf” bracht heel wat teweeg. Echter toen ik opriep tot actie kropen wij allemaal onder de grond, want een ander moest maar actie voeren, want wij hebben het te druk, of mijn baan, daar ben ik bang voor. We zijn al die jaren in de koplampen blijven staren en nu zijn we bijna allemaal overreden. Nu is het te laat, want we krijgen het internationale goederenvervoer niet meer terug, zoals we dat gehad hebben. Vaak is er door mij en anderen opgeroepen tot actie, die gegarandeerd tot succes geleid zou hebben, want we zijn nu eenmaal de machtigste factor binnen Europa. Maar we kropen liever onder de grond, want we gingen wel met 45.000 man naar de RAI, want dat is veilig. Er waren 5 aanmeldingen om te gaan protesteren op het Malieveld. Nu zien wij het zelfde gebeuren met de nieuwe cao, er zijn ongeveer 50 man die actie voeren, van de 153.000 mensen die werkzaam zijn in de transportsector. Ook de SOOB lieten wij gewoon gebeuren. De hoge heren zijn de auto, die met hun koplampen iedereen hypnotiseren en zij kunnen volledig hun gang gaan.
Is dit iets van de transportsector, nou absoluut niet, het gebeurt overal.

Mensen vergeten snel, laat ik hier enkele voorbeelden van geven. De Tweede Wereldoorlog is de grootste menselijke ramp ooit geweest. Gezien de wreedheid, de martelingen, de talloze burger slachtoffers, joden, vrouwen, kinderen, zieken, gehandicapten, alles werd vermoord.
En dit gebeurde wereldwijd, in totaliteit 54 miljoen doden. Dit is een niet te bevatten getal, want Stalin de grote moordenaar zei eens, 5 doden is veel, 20 doden is verschrikkelijk, want je kunt ze een naam geven. Duizend doden is een getal, 1 miljoen doden zegt niets meer, want dit kan men niet aan. Toen zei men, dit nooit, maar dan ook nooit meer. Echter nadien zijn er meer dan 400 oorlogen geweest en zijn er op dit moment nog vele gaande. Ieder jaar komen er nieuwe oorlogen bij. Pacifisten binnen Nederland zeiden dat de krijgsmacht opgedoekt moest worden, want de EU geeft ons bescherming. Nu blijkt dat de EU gewoon geluk heeft gehad de laatste 70 jaar en dat West-Europa geen echte oorlog meer heeft gehad.
Hoewel Joegoslavië natuurlijk wel erg dichtbij was. Maar de linkse hoek bleef gelijk krijgen, het leger moet opgeruimd worden en soldaten die in een oorlog situatie verzeild zijn geraakt en geschoten hebben, die moet je gelijk voor de rechter brengen en met pek en veren overgieten. Op dit moment dat ik dit schrijf is het maar zeer de vraag of Poetin niet de Oekraïne is binnen gevallen met 20.000 man, 100 zeer moderne Mig-straaljagers en honderden tanks. Het Oekraïense leger kan hier niets tegen over zetten. Volgens deskundigen kan de EU, Poetin absoluut niet tegen houden en staat Poetin als hij dat wil binnen 14 dagen aan de Noordzee. Alleen Amerika kan hem tegen houden, maar wij schelden Amerika toch steeds uit? Vele Amerikaanse Presidenten hebben al gezegd dat Europa zijn legers op peil moest houden, echter de linkse hoek vond dat alleen maar geld weggooien en onze soldaten zijn eigenlijk niet goed bezig. Ze moeten ongewapend naar de brandhaarden in de wereld gestuurd worden. Dan zullen ze vast niet beschoten worden. Men heeft in de Oekraïne laten zien dat men er echt niet wakker van ligt of zij een passagiersvliegtuig naar beneden geschoten hebben, al of niet per ongeluk. Er zijn in hun oorlog veel meer slachtoffers gevallen, die 298 mensen die met een raket vermoord zijn, dat is dan jammer. In een mum van tijd waren de persoonlijke spullen van de slachtoffers gestolen. Poetin liegt er op los, want zijn belangen liggen op een heel ander vlak en daarin wordt hij gesteund door 80% van de Russische bevolking. Als hij wil, veegt hij ons zo van de kaart, de tactieken die hij gebruikt zijn exact dezelfde zoals de Tweede Wereldoorlog ook is begonnen. Die lui uit de linkse hoek hoor ik op dit moment niet meer dat het leger afgeschaft moet worden, maar ja, dat hoeft ook niet want het is al bijna afgeschaft, we hebben geen enkele tank meer, de F16 is volledig verouderd en wordt met houtjes en touwtjes in de lucht gehouden, de Russen lachen zich echt te pletter als ze ons bezig zien. Het is nog gekker dan in 1939 en toen spraken ze al van het gebroken geweertje. Het motto was toen, als je zelf geen wapens hebt, dan doen ze je niks, nou we weten wat er van gekomen is. Vele honderdduizenden doden in Nederland en het land 5 jaar bezet. Anderen moeten ons bevrijden, zoals de Amerikanen die we later verrot gingen schelden, hoe gek zijn we. We zijn echt konijnen, kruip in de grond en doe je ogen dicht, dan gebeurt er ook niks.

De volgende brandhaard in de wereld die door de linkse journalisten wel heel eenzijdig wordt toegelicht. De oorlog tussen de Hamas en Israël is een oorlog die nooit zal stoppen. De haat tussen de Palestijnen en de joden is al een paar duizend jaar oud en zal nooit verdwijnen. Israël wordt heftig veroordeelt voor de luchtaanvallen op Hamas. De Volkskrant toonde alleen foto`s van verwoeste huizen van de Palestijnen. Men veroordeelde Israël voor deze acties. Ik vraag mij af wat zij zouden schrijven als de Hamas 3300 raketten op Amsterdam zouden afvuren, ik geloof dat dan de wereld te klein zou zijn en iedereen zou roepen, “ alles plat bombarderen daar!!!” De Hamas krijgt een uur van tevoren door van Israël welke huizen ze gaan bombarderen. De Hamas en dat is bewezen, plaatst lanceerinstallaties voor de raketten in VN scholen, huizen enz. Zij halen de vrouwen en kinderen niet uit de scholen als Israël waarschuwt, echter na de luchtaanval schreeuwen zij moord en brand dat Israël kinderen en vrouwen moordenaars zijn. Hamas wilde absoluut dat Israël zou aanvallen, want zij gingen volop raketten afschieten op Israël en dat Israël dan furieus reageert, waren ze eigenlijk heel blij om, want zo konden zij bij de linkse wereldpers weer scoren en op deze wijze weer hun bestaansrecht claimen. Hamas roept nog steeds van de daken dat iedere jood moet sterven, Israël is er helemaal klaar mee. Men zegt daar heel eenvoudig, mijn kinderen dood of jouw kinderen dood, dan jouw kinderen maar, zo is dat.
In Nederland veroordeelt men Israël, want men is bang voor de reacties van de Islam. Het bekende konijnen gedrag, we kruipen in de grond, dan gebeurt er helemaal niks.

De volgende dreiging staat al weer voor de deur, IS, ook wel bekend als ISIS. Hierbij is het conflict met de Palestijnen helemaal niets. IS, de meest afschuwelijke vorm van terreur na de tweede wereldoorlog. Onthoofdingen, verkrachtingen, martelingen, massale slachtingen, het is teveel om op te noemen. Dit gebeurt allemaal onder het mom van het enige geloof, de Islam. Echter vele moefti`s in de wereld, zelfs de Groot Moefti in Egypte, hebben IS al afgekeurd en gezegd dat zij de Islam enorm veel schade berokkenen en zij absoluut niet de Islam vertegenwoordigen. Het krankzinnige van alles is dat in Nederland demonstraties worden toegestaan in de schilderswijk in Den Haag, waar men sympathie voor IS mag tonen en roepen dat alle joden dood moeten en dat Hitler terug moet komen om zijn werk af te maken. Wij staan dit toe, hier zijn geen woorden voor, zo krankzinnig is dit. Ik vraag mij af, waar zijn nu alle burgemeesters in Nederland, die Geert Wilders voor de rechter willen dagen, omdat hij zij, minder, minder. Nu hoor ik geen enkele burgemeester als alle joden moeten sterven en afgemaakt moeten worden, waar zijn die lafbekken nu. Waarschijnlijk zijn zij nu aan het kijken op welke wijze zij subsidie aan deze mensen kan geven en onder het genot van een kopje thee, de miljoenen aanbieden, met de voorwaarde, he jongens toe, die niet eng!! Deze burgemeesters zijn die konijnen die in de koplampen blijven kijken tot zij overreden worden.

Op welke wijze probeert men weer alles goed te praten, deze week ging ik naar huis om 17.00 uur. Op radio was een programma over Afghanistan en de oorlog die daar heeft gewoed. Amerika heeft daar een huis getroffen en negen kinderen zijn daarbij omgekomen.
Er bleek foutieve informatie te zijn geweest, het was geen huis van terroristen. Amerika heeft toen gelijk zijn excuses aangeboden. Afghanistan eist nu, jaren later, dat er financiële compensatie moet komen en dat de piloten die deze fout gemaakt hebben, in Afghanistan worden opgehangen. De journaliste ging er stevig op in dat Amerika toch wel heel fout bezig was. Het volgende item op de radio, door dezelfde journaliste ging over die berg in Irak, waar 40.000 Yazidi`s vermoord zouden worden door IS omdat zij het foute geloof zouden hebben. Zij vertelde dat er voedsel en water droppings waren en dat er bombardementen waren op de stellingen van de IS. Hier door kreeg men een doorgang waar duizenden vluchtelingen gebruik van konden maken. Zij kreeg het voor elkaar om niet eenmaal de naam Amerika te laten vallen die de voedsel droppings deden en de IS tegen hielden met bombardementen. Dadelijk als Rusland kwaad wil of als IS terroristische aanslagen pleegt, dan roepen zij zo hard mogelijk dat Amerika moet ingrijpen, het is gewoon walgelijk.

Ik werd gebeld door de kranten of ik geen Nederlandse chauffeur wist die aan de grens stond met Rusland. Niemand met groenten en fruit mocht Rusland meer in. Het is jammer dat ik ze teleur moest stellen, want er stond geen enkele Nederlandse chauffeur aan de grens met Rusland. Wel Nederlandse transportbedrijven met Roemeense, Bulgaarse of welke nationaliteit dan ook, maar zeker geen Nederlander, wij werken nu eenmaal niet voor 600,- euro per maand. Tevens zei ik dat ik het erg vond voor onze boeren en tuinders, maar niet voor de transportbedrijven die de belastingen ontduiken en bijdragen aan de social dumping. Geen enkele krant heeft dit willen publiceren, de kop ging weer in het konijnenhol.
De boeren willen compensatie en de eerste 120 miljoen is ter beschikking gesteld door de EU. Ik heb gelijk gevraagd om compensatie voor de West-Europese transportsector, want door de openstelling van de grenzen door de EU, dat is iets anders dan grenzen dicht gooien, heeft de transportsector vele miljarden verlies geleden. Wij zijn alle internationale werk kwijt en een deel nationaal werk. Geen enkele Europarlementariër wilde reageren.
Ik vraag mij af hoelang wij nog in de koplampen blijven kijken of zijn wij al dood.

Klaas de Waardt

Terug naar de inhoud