Home laatste - Kopieën - Kopieën - Stichtingchauffeurstoekomst 2018

Ga naar de inhoud
TOT ZIENS
Archief

De wassen neus van de buitenlandse vestigingen kijk hieronder voor
de reportage van Chauffeurstoekomst over de EU richtlijn 1071 en de praktijk !

Hieronder Chauffeurstoekomst op het
Truckers eindejaarsfestijn in Den Bosch
Met dank aan W Grunbauer


Hieronder verschillende video's

1.Explosief transport met engels ondertiteling


Download de uitzending in MP4 om te branden

Hieronder de uitzending met Henk Westbroek over file's

Waarde vrienden en vriendinnen,

Er is weer  bijna een jaar verstreken en het lijkt mij eens goed na afgelopen jaar met u terug te kijken en hoe wij na de toekomst kijken, suggesties zijn uiteraard evenals donaties altijd meer dan welkom.

In de eerste plaats zijn er de diverse bijeenkomsten in het land geweest zoals Zwolle ( Scania) Soest (bij de cao onderhandelingen) Antwerpen (Total truckstop haven 730 )en zeker niet te vergeten Brussel ( naar het Europarlement met vrachtwagens ) de laatst genoemde geven ook zeker aan dat ook zeker de aandacht zich ook op het grensoverschrijdend aspect van onze problemen zich richt , zodat wij ook contacten hebben opgebouwd met diverse organisaties in o.a. Nederland , Denemarken , Zweden, Duitsland , België en we mogen ons ook zeker verheugen in een warme belangstelling van uit Frankrijk, en Engeland, immers in deze landen spelen de zelfde  problemen als bij ons.

Zie ook de video presentatie >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Vervolgens mogen wij ons ook verheugen op een meer dan warme belangstelling vanuit politiek Den Haag, wat heeft geresulteerd in diverse hoorzittingen en debatten in o.a. de tweede kamer waarbij www.chauffeurstoekomst.nl
 een meer dan actieve bijdrage c.q. de aanzet heeft gegeven, waardoor wij ook zeker  in het Haagse een luisterend oor hebben gevonden zodat onze problemen ook daar gehoord worden waar de beslissingen genomen worden .

Vervolgens zijn wij ook in de media flink actief geweest , te denken valt aan de diverse bijdrage door www.chauffeurstoekomst.nl
 in het tv programma, Het Debat op 2 met Arie Boomsma , de tv uitzending van Zembla genaamd Explosief waar inmiddels ook een Engels ondertitelde versie van bestaat zodat deze ook zeker zijn weg verder in Europa en waarschijnlijk ver daar buiten zal gaan vinden, de diverse uitzendingen van transportradio maar ook op radio 1 en 2  en artikelen in de geschreven pers zoals o.a. het blad Trucks maar ook zeker in diverse columns van toon aangevende personen en instanties waar de naam www.chauffeurstoekomst.nl  toch zeker zeer prominent vertegenwoordigd is geweest .

Onze activiteiten op Facebook en Twitter laten ook duidelijk zien dat chauffeurstoekomst zich ook  weet te bedienen van de moderne media en via deze podia onze problemen ook zeker onder de aandacht van een breder publiek weet te brengen .

Jullie begrijpen natuurlijk dat bovenstaande tot resultaat heeft gehad dat www.chauffeurstoekomst.nl
niet meer valt weg te denken uit Nederland transportland en als gevolg hiervan hebben wij de stichting Chauffeurstoekomst opgericht een stichting die zich ten doel heeft gesteld , verbetering van de arbeidsvoorwaarden in het beroepsgoederen vervoer in de breedste zin des woords.

Al met al een heel druk jaar maar zeker ook een vruchtbaar jaar , denk maar aan de spectaculaire 180 graden koers wending van TLN m.b.t. cabotage, MOE land problematiek , alle excessen die voortvloeien uit een versnelde liberalisering van de Europese transportmarkt zonder een deugdelijk handhavingsbeleid maar ook zeker Europees gezien het besef dat het anders moet .

Dit alles heeft er toe geleid dat wij van www.chauffeurstoekomst.nl
en wij mogen hopen u ook , ons heeft overtuigd dat wij op de juiste weg zijn en ons nog meer gesterkt voor de toekomst, ons aller toekomst om nog duidelijker ons geluid te laten horen in ons aller belang want de tijd heeft ons wel geleerd dat we samen wel degelijk wat kunnen bereiken als je maar in elkaar geloofd .

Wij van www.chauffeurstoekomst.nl
willen u en uw liefhebbende ook langs deze weg u hele fijne feestdagen en een meer dan een heel gelukkig en voorspoedig 2013 met heel veel veilige kilometers toewensen en onthoud , ALLEEN BEN JE NIETS MAAR SAMEN STAAN WE STERK !

suggesties@chauffeurstoekomst.nl

JH (Loek) Koenders
Voorzitter stichting Chauffeurstoekomst.

Terug naar de inhoud